Margaryna BIO Naturli 225 g
Opis
Margaryna wegańska Naturli BIO to doskonała alternatywa dla masła. Idealna dla wegan. Składa się z ekologicznych olejów wysokiej jakości i nie zawiera mleka. Smakiem przypomina masło z łagodną migdałową nutą. Ma stałą konsystencję, ale można ją rozprowadzić na pieczywie tuż po wyjęciu z lodówki. Zawiera 75% tłuszczu roślinnego, więc nadaje się również do pieczenia i smażenia.
Skład:
olej rzepakowy* 39%, woda, olej kokosowy* 22%, olej shea* 13%, masa MIGDAŁOWA* 2%, sól, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sok z marchwi*, sok z cytryny*, aromat naturalny. *certyfikowane ekologiczne surowce
Możliwe alergeny:
Może zawierać orzechy ziemne, laskowe, nerkowce, pistacje.
Wartość odżywcza produktu na 100 g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 2801 kJ/681 kcal
Białko: <0,5 g
Węglowodany: <0,5 g
W tym cukry: <0,5 g
Tłuszcz: 75 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Sól: 0,9 g
Cechy produktu
Produkt chłodniczy | Tak |
Bez oleju palmowego | Tak |
Bez cukru | Tak |
Bez orzechów | Nie |
Bez soi | Tak |
Bezglutenowe | Tak |
Fair Trade | Nie |
Raw | Nie |
Ekologiczne | Tak |
Agaaga
To smaczna margaryna